Aura
Удивително свежа колекция малки кухненски уреди Russell Hobbs Aura с фин бял дизайн Със свежо отношение и отличителен дизайн бяло, серията за приготвяне на храна Aura придава блясък на всяка кухня. Колекцията представлява незаменим арсенал от качествени миксери, блендери, чопър и сокоизстисквачка - уреди, предлагащи всички функции, за да направят разбъркването, рязането, смесването и пасирането наистина лесни, когато стане време за готвене.

Buckingham
Серията уреди Buckingham от Russell Hobbs предлага редица модерни функции, в комбинация с нови технологии. Повечето продукти от колекцията Buckingham имат сини светлини, които светят при употреба и показват кога температурата е най-подходяща за приготвянето на Вашия чай, препечени филийки или кафе. С елегантен корпус от матирана стомана, всеки уред с елегантно ще ще намери своето място в сърцето на Вашата кухня.

Classic
Класически кухненски уреди от Russell Hobbs. Лесни за употреба и с универсален дизайн, можете да обзаведете своята кухня с тях. Без да ги усложняваме, ние вложихме в тях своя дългогодишен опит, така че да гарантираме лесни за употреба и надеждни грил-скара за сандвичи, скара барбекю, комплект красиви мелнички и цитрус преса.

Compact
Компактни кухненски електроуреди от Russell Hobbs. Изберете своето малко кухненско бижу тук.

Cook@home
Приготвянето на вкусна храна у дома никога не е било по-лесно. Всеки един уред от нашата серия Cook@Home е създаден от Russell Hobbs, за да изпълнява задачите си перфектно. С тях ще се наслаждавате на вкусни ястия приготвени със стил и удобство.

Desire
Специално за страстните готвачи - комбинация от черно и червено предлагат безкомпромисна функционалност. Те са със стилни матови покрития в черно с акценти в искрящо червено. Колекцията Desire се грижи, да имате незабравими вечери у дома.

Illumina
Всеки продукт от серията Russell Hobbs Illumina има красива светеща линия, която показва различните скорости, времена и температури. Така не се налага да гадаете кои са най-подходящите настройки за уреда. Светлината меко поставя красиви акценти по време на работа и показва ясно кои параметри са най-добрите. Кухненските електроуреди от колекцията Illumina са с изчистени форми, стилни, с лъскаво покритие, матирани панели от неръждаема стомана, релефни лога и модерни декоративни елементи.

Legacy
Марката Russell Hobbs чества 60 години иновации. През 1955 година Russell Hobbs пусна на пазара първата в света електрическа кана със система за автоматично изключване. За да отпразнуваме това, комбинирахме стил и дизайн и класика. Представяме ви колекцията за закуска Legacy. Изберете своята електрическа кана или тостер от серията Russell Hobbs Legacy.

Oxford
Изберете своя тостер или електрическа кана за вода в колекцията Russell Hobbs Oxford. Класически британски дизайн, дискретни форми и качество са съчетани, за да намерят своето място в уюта на Вашия дом.

Purifry
Иновативен уред за здравословно пържене без мазнина Russell Hobbs Purifry. Вече можете да пържите здравословно, без мазнина и без притеснения.

Поръчай по телефона

Вход