Доставка

Всеки продукт от каталога ни може да бъде при Вас още утре!

След като изберете продукт от каталога ни и завършите поръчката си, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за контакт и след това ще я изпратим с наложен платеж по куриер. Ако разполагаме с наличност, ще я изпратим веднага. Ако трябва да изтеглим продукта от централен склад, ще Ву уведомим допълнително за срока на доставка.

Цената на доставката ще бъде калкулирана при завършване на поръчката:

  • 4лв за София
  • 7лв за областни градове
  • 9лв за всички останали населени места

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 дни от получаването, ако не е ползвана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.50от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!

Моля, не разпечатвайте и не ползвайте продукта в случай, че възнамерявате да се откажете от поръчката си!

Съгласно чл.50 ал.2 т.4 от ЗЗП, поради естеството на продуктите и от хигиенни съображения, те не могат да бъдат връщани, ако опаковката им е нарушена!

За допълнителна информация:

Russell Hobbs Online

Ако имате запитване, моля, попълнете формата. Ще отговорим на всяко Ваше запитване максимум до 1 работен ден. Моля, пишете на кирилица и задайте своя въпрос точно и изчерпателно, за да можем да Ви обслужим. Ако предпочитате да се свържем с Вас по телефона, моля оставете номера си в текста на съобщението. Благодарим предварително.

Онлайн Трейдинг ООД

Адрес: гр. София, ул. Източна тангента №102
Телефон: 02/4112200
Работно време: Понеделник-Петък, от 10:00 до 18:00 часа
Почивни дни: Събота, Неделя и официалните празници в страната.


Поръчай по телефона

Вход